Μάσκα Degrade, Ombre ή μάσκα με σχέδια: Ασφαλείς μάσκες με στυλ!

Μάσκα Degrade - Μάσκα Ombre

Μάσκα Degrade ή μάσκα Ombre ή 3 colour. Όπως και να την πούμε έχει γίνει η αγαπημένη μάσκα των καταναλωτών στην αγορά του φαρμακείου.

Η Best Seller χειρουργική μάσκα μιας χρήσης είναι απαλή και άοσμη σε απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων. Μας φτιάχνει την διάθεση στην καθημερινή χρήση.

Πωλείται στα φαρμακεία σε τουλάχιστον 20 συνδυασμούς χρωμάτων και ανανεώνονται συνεχώς. Διαθέσιμες και σε παιδικές σε 2 χρωματισμούς.

Ασφάλεια και στυλ συνδυάζονται τέλεια!

Εκτός από την μάσκα Degrade την τιμητική τους έχουν και οι μάσκες 3ply με σχέδια.  Πεταλούδες, γατάκια, λουλούδια, δαντέλες, leopard και zebra και άλλα.

Όλες οι μάσκες διαθέτουν πιστοποιητικά και πωλούνται σε συσκευασία των 10τμχ.

Διαθέσιμες στα Φαρμακεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Πωλήσεις για τα φαρμακεία στην www.smartpharmacist.gr. Αν είστε φαρμακοποιός κάντε σήμερα δωρεάν εγγραφή!

Θυμηθείτε! Η σωστή χρήση της μάσκας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητά της και την προστασία του ατόμου που τη φορά !!!

Εφαρμόστε υγιεινή των χεριών με πλύσιμο ή με αλκοολούχο αντισηπτικό αμέσως πριν φορέσετε τη μάσκα και οπωσδήποτε πριν την αφαιρέσετε.
Τοποθετείστε τη μάσκα ώστε να καλύπτει πλήρως τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ μάσκας και προσώπου. Εάν η μάσκα έχει μεταλλικό έλασμα πιέστε το απαλά γύρω από τη ράχη της μύτης. ΜΗΝ αγγίζετε τη μάσκα όταν τη φοράτε γιατί μπορεί να μεταφέρετε τον ιό στα δάκτυλά σας.
Η μάσκα αφαιρείται πιάνοντας μόνο τα κορδόνια πρώτα από κάτω και μετά από πάνω. Εάν πρόκειται για μάσκα με λαστιχένιους βραχίονες, αφαιρείται πιάνοντας ταυτόχρονα τους λαστιχένιους βραχίονες.
Μην αγγίζετε το μπροστινό μέρος της μάσκας! Θεωρείται μολυσμένο!
Η μάσκα πρέπει να αφαιρείται και να απορρίπτεται όταν υγρανθεί.
Απορρίπτετε τη μάσκα κρατώντας την πάντα από τα κορδόνια ή τους λαστιχένιους βραχίονες

Γιατί συνιστάται η χρήση μάσκας από το κοινό;

Οι αναπνευστικοί ιοί, όπως ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2, μπορούν να μεταδοθούν με σταγονίδια που εκτοξεύονται από το στόμα μας κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα. Η χρήση μάσκας συγκρατεί τα σταγονίδια και αποτελεί βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης στην κοινότητα. Κύριος στόχος της χρήσης της μάσκας είναι να προστατεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας  εάν έχετε μολυνθεί καθώς και να προστατευτείτε από συνανθρώπους μας που μπορεί να έχουν μολυνθεί.

Παράλληλα θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών, ο σωστός τρόπος χρήσης της μάσκας και η αποφυγή του συγχρωτισμού.

Η μάσκα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών και σε άτομα που έχουν προβλήματα με το αναπνευστικό ή δεν μπορούν να την αφαιρέσουν χωρίς βοήθεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

1 + 4 =

Τηλέφωνο

2316007948

Διεύθυνση

Αλκινόου 5, ΤΚ 54634, Θεσσαλονίκη

Αρ. ΓΕΜΗ: 151317106000