ΗΑΑΝ

Το ΗΑΑΝ είναι ένα νέο απολυμαντικό χεριών σε σπρέι, υψηλής αισθητικής, Ισπανικής προέλευσης σε μοντέρνα επαναχρησιμοποιούμενη και ανακυκλώσιμη συσκευασία των 30ml.

Είναι ένα μοντέρνο και πρακτικό προϊόν, με μοναδική φόρμουλα χωρίς parabens, με αλόη βέρα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς αίσθηση ξηρότητας. Κάθε Sanitizer μπορεί να πραγματοποιήσει πάνω από 100 ψεκασμούς. Εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων.

Η ΗAAN επίσης συμβάλει σημαντικά σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο, καθώς το 20 % των κερδών της εταιρείας προσφέρεται για την δημιουργία γεωτρήσεων νερού στην Αφρική.

Διαθέσιμα σε δύο σειρές . Την Haan Shake It up και την Daily Moods σε διαφορετικά χρώματα και εκπληκτικά αρώματα . Το ΗΑΑΝ sanitizer συνδυάζεται με πρακτική θήκη σιλικόνης και κορδόνι που διευκολύνει τη χρήση του αντισηπτικού. Μπορεί να κρεμαστεί στην τσάντα η στο λαιμό. Διατίθενται σε 6 χρώματα.

Με το HAAN REFILL κάθε θήκη μπορεί να επαναφορτίσει πάνω από τρία HAAN Pocket και μειώνει το 89% του χρησιμοποιημένου πλαστικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.haanready.com και την διαδικτυακή πλατφόρμα μόνο για φαρμακεία www.smartpharmacist.gr (απαιτείται εγγραφή και είναι δωρεάν)