ΗΑΑΝ

Το ΗΑΑΝ είναι ένα νέο απολυμαντικό χεριών σε σπρέι, υψηλής αισθητικής, Ισπανικής προέλευσης σε μοντέρνα επαναχρησιμοποιούμενη και ανακυκλώσιμη συσκευασία των 30ml.

Είναι ένα μοντέρνο και πρακτικό προϊόν, με μοναδική φόρμουλα χωρίς parabens, με αλόη βέρα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς αίσθηση ξηρότητας.

Κάθε Sanitizer μπορεί να πραγματοποιήσει πάνω από 100 ψεκασμούς. Εξουδετερώνει το 99% των μικροβίων και περιέχουν 65% οινόπνευμα.

Το εξωτερικό υλικό τους είναι ανακυκλώσιμο πλαστικό/πολυπροπυλένιο τύπου 5.

 

Χρησιμοποιήστε το ξανά και ξανά.

ΗΑΑΝ refillsΜε το ΗΑΑΝ REFILL κάθε θήκη μπορεί να επαναφορτίσει πάνω από τρία ΗΑΑΝ Pocket και μειώνει το 89% του χρησιμοποιημένου πλαστικού.

Η ΗΑΑΝ επίσης συμβάλει σημαντικά σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο, καθώς το 20 % των κερδών της εταιρείας προσφέρεται για την δημιουργία γεωτρήσεων νερού στην Αφρική.

Διαθέσιμα σε 3 σειρές: Την ΗΑΑΝ Shake It up την Daily Moods & την Blossom Elixir (μόνο για φαρμακεία) σε διαφορετικά χρώματα και εκπληκτικά αρώματα .

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα εδώ: HAAN: Hand Sanitizers

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.haanready.com και την διαδικτυακή πλατφόρμα μόνο για φαρμακεία www.smartpharmacist.gr (απαιτείται εγγραφή και είναι δωρεάν)